Karrieremesse Esbjerg er dit springbræt ud i erhvervslivet. Messen er for dig der vil skabe dig kontakten til drømmevirksomheden, eller dig som gerne vil høre mere om en lokal virksomhed.

På messen vil der være virksomheder, som tilbyder muligheder indenfor økonomi, markedsføring, web og programmering, ingeniør, byggeteknik, miljø, sundhed, energi – og offshore m.fl.

Du vil have muligheden for, at sætte dig i vores loungeområde og fordybe dig i materiale fra virksomhederne, eller for at sætte dig og forberede dit næste besøg.

Karrierecafeen er stedet, hvor du kan få råd og vejledning om CV og ansøgningsskrivning, kontakten til virksomheder eller noget helt tredje. Her vil det også være muligt at finde opslag om studiejobs, praktikpladser og projektsamarbejde mm.

Inden messens start vil der blive udbudt start-up arrangementer hos uddannelsesinstitutionerne i Esbjerg, som hjælper med at klæde dig godt på til at gå på messe.

Ved at deltage i Karrieremessen får du muligheden for at få inspiration til din videre karriere. Selvom mange virksomheder har ledige stillinger med, så er der ikke tale om en jobmesse.

På Karrieremessen kan du:

  • Få inspiration til din fremtidige karriere, måske uddannelse?
  • Møde måde dine fremtidige kollegaer.
  • Møde virksomheder fra Esbjerg og omegn.
  • Finde dit nye studiejob eller din praktikplads.
  • Få hjælp til hvordan du skriver dit CV og en god ansøgning.

Husk at tilmelde dig hjemmefra .

 

Du kan her høre hvad andre messedeltagere har at sige om dagen.