På Karrieremesse Esbjerg har I mulighed for at hen­vende jer direkte til studerende og dimittender fra Esbjergs uddannelses­institutioner, samt andre, der vil høre om karrieremulig­hederne i Esbjerg og omegn. 

Her er mulighed for at komme i kontakt med talenter inden for mange uddannelsesretninger – uanset om jeres målgruppe er inden for økonomi, markedsføring, web og programmering, ingeniør, byggeteknik, miljø, sundhed, energi – og offshore m.fl. Derudover vil Akademikernes A-kasse, samt Ingeniørforeningen deltage med deres medlemmer.

Ved at deltage i Karrieremesse Esbjerg får din virksomhed en unik mulighed for at profilere sig over for potentielle fremtidige medarbejdere.

Karrieremesse Esbjerg er Sydjyllands eneste Karrieremesse og samtidig Syddanmarks største*. Den giver os en unik mulighed for at vise, at vi her i området har et stort jobmarked, der er værd at flytte for.

Uanset om din virksomhed er stor eller lille, har ledige stillinger og/eller ønsker at samarbejde med en studerende, er I velkomne til at deltage med en stand på messen.

Karrieremessen er ikke alene en mulighed for at møde eventuelle fremtidige medarbejdere, men ligeledes en mulighed for at orientere sig i de muligheder, der ligger i et samarbejde med studerende undervejs i deres uddannelse via praktikforløb, projekt- eller specialesamarbejde.

På Karrieremessen kan du:

  • Møde fremtidige medarbejdere blandt studerende og nyuddannede fra alle Esbjergs studieretninger, samt studerende fra uddannelsesinstitutioners andre filialer (Odense, Kolding, Haderslev og Sønderborg).
  • Finde studerende til studiejob, praktikjob eller projektsamarbejde.
  • Markedsføre aktuelle job i din virksomhed.
  • Brande din virksomhed og Esbjerg som et godt sted at arbejde

Find vores infoblad her

Baggrund for messen

Messen arrangeres af Esbjerg Erhvervsudvikling i samarbejde med uddannelsesinstitutionerne i Esbjerg Kommune.
Messen startede i 2015, efter en mindre messe, der blev afholdt i samarbejde med AAU og SDU i efteråret 2014. Denne lille messe blev en succes og viste, at der var grundlag for en karrieremesse i Esbjerg.