Energistyrelsen var en af de 46 udstillende virksomheder til Karrieremesse Esbjerg 2016.

Esbjerg er kendt som Danmarks Energimetropol, men størstedelen af kommunens virksomheder beskæftiger faktisk også andet end ingeniører og maskinmestre. Hos Energistyrelsen er der især én type medarbejdere, de næsten ikke kan få nok af: Generalister.

“Vi har selvfølgelig brug for ingeniører og jurister, men vi er også altid på udkig efter folk, der har flair for overblik og planlægning. Nogle, der kan lidt af det hele. Vi kalder dem generalister”, forklarer Carl-Christian Munk Nielsen, kontorchef hos Energistyrelsen, der for nylig er flyttet til Esbjerg og skal besætte en række stillinger frem mod næste sommer. Kontorchefen håber samtidig at få etableret et samarbejde til en række uddannelsesinstitutioner i området.

“Selvom vi kun har været i Esbjerg et par måneder, har vi allerede fået en del henvendelser fra studerende, der ønsker at komme i praktik hos os eller har en god ide til en projektopgave. Vi synes, det er rigtigt spændende at involvere studerende, og samtidig er der rigtigt gode muligheder for, at de kan blive ansat i fuldtidsstillinger efterfølgende”, fortæller han.

Du kan læse mere om karrieremulighederne hos Energistyrelsen her: https://ens.dk/om-os/karriere